Outdoor Kitchen Area Choices

October 12, 2022 0 Comments

V. We hebben de afgelopen jaren besteed aan het omzetten van onze kleine achtertuin in een ontspannende, prachtige retraite. We besteden het grootste deel van de zomers die beschikbaar zijn en vermaken zoveel mogelijk. Ik heb geïnvesteerd in een grote barbecue en we hebben een buiten koelkast, maar de ontbrekende schakel is een buitenkeuken. Ik ben niet op zoek naar iets bijzonders, gewoon iets dat weerbestendige opslag, een voorbereidingsgebied en idealiter een kleine gootsteen zal bieden (zelfs als het zowel een reservoir als pomp betekent om de kosten laag te houden). Is er zoiets als een vooraf gemaakte bestaande?

A. Laat me allereerst je feliciteren met het werk dat je op je achtertuin hebt gedaan – het lijkt echt een uitnodigend gebied voor ontspanning en voor koken en voor het dineren van Alfresco.

Na wat browsen op internet, kwam ik een paar alles-in-één buitenkeukengebieden tegen die de aspecten integreren die u zoekt.

Aan de lage kant van de kostenvariëteit bevindt zich het Deluxe Barbeque Station in de achtertuin. Gemaakt van duurzaam plastic, dit draagbare systeem heeft een opklapbare gootsteen en kraan, ruime opslagruimte en twee vouwbeenbereidingsoppervlakken. Dit product kan worden besteld vanuit Par Pool & Medical Spa, en hoewel het misschien niet zo soepel is als zijn roestvrijstalen tegenhangers, maakt de $ 200 kostentag het aantrekkelijk.

Als u de voorkeur geeft aan het uiterlijk en de hoge kwaliteit van roestvrij staal, beginnen deze eenheden ongeveer $ 2.000. De weerstand van roestvrij staal tegen corrosie maakt het een voorkeursmateriaal voor extern gebruik.

Een van de meer kosteneffectieve roestvrijstalen stalen buitenkeukeneilanden is het lynx vrijstaande gemengde drinkstation dat is uitgerust met een gootsteen en filtratiesysteem, een geïsoleerde ijskut, twee vouwbakken planken, opslagruimte en kosten rondom $ 3.000. Zie LynxProfessionalGrills.com om een ​​lijst te ontdekken van retailers die lynx -apparaten in uw regio brengen.

Mijn derde Web Discover was de Liberty Collection van DCS van Fisher & Paykel. Deze indrukwekkende eenheden zijn gemaakt van weer-hard roestvrij staal met functies zoals een gootsteen en opbergkasten plus een dubbele zijkant die mogelijk handig verkrijgbaar is wanneer een kookoppervlak van de kookplaat nodig is om uw grill aan te vullen (deze functie neemt echter echter in het aanrechtvoorbereidingsruimte). Eenheden kunnen worden gekocht met een DCS -apparatenhandelaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *