Breng nieuw leven naar Windows met deze grillige doe -het -zelf

July 17, 2022 0 Comments

Step een standaard rolblind op door deze te bedekken met mooie stof en weerspiegelt het patroon op uw gordijnen.

Sommige statistieken suggereren besparing van energie tot 20%. Hoewel een roller -sluiter een raam volledig kan black -out, waardoor het ideaal is voor shift -werknemers, is de grootste voordelen hoeveel efficiënter het kan maken om uw airconditioning en verwarming te maken. Aluminium rolluiken zijn ideaal voor het isoleren van uw huis, vind de uwe bij Roller Shutters Croydon Park. Naast het bieden van temperatuurregeling en isolatie, bieden ze ook weerbescherming door u te beschermen tegen winden tot 100 km/u zonder te rammelen. Ze zijn ook bestand tegen hagelsstormen en zware regenval en zijn gemaakt om eventuele puin zoals takken af ​​te buigen om schade aan uw ramen te voorkomen.

Krijg hieronder stapsgewijze instructies!

Kies een stof met een geïsoleerd patroon, waardoor het gemakkelijker wordt om de motieven voor de gordijnen uit te snijden.

Verlen de blinden volledig en meet de afmetingen ervan. Voeg 3 ″ tot 4 ″ toe aan de breedte en lengte zodat je een beetje overhang aan weerszijden en langs de onderkant hebt. Snijd de stof op maat.

Midden de stof op uw blind en bevestig deze met spuitlijm. Vouw de overhangende stof langs de lengte en onderkant van de blinden en gebruik stoflijm om deze aan de achterkant van de blinden te bevestigen, waardoor een frisse afgewerkte rand ontstaat.

Knip de motieven (hier, veren) uit uw overgebleven stof en bevestig ze aan kant-en-klare gordijnen met behulp van stoflijm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *