Eindelijk, een bijgewerkte thuistourvideo

February 28, 2023 0 Comments

Het is meer dan een half jaar geleden dat we onze laatste video -thuisreis hebben gedeeld, evenals omdat je veel van een update hebt gevraagd, hebben we het hele huis schoongemaakt. duwde alles in onze kasten en maakte een allemaal-een-take video. Eerst leek het erop dat we niet zoveel nieuwe dingen hadden om te melden, maar toen realiseerden we ons dat er tonnen wijzigingen waren sinds onze vorige tournee (een frisse Redone Hall Badkamer, een opslagruimte, nieuwe verlichting, nieuwe verlichting Zowel in de woonruimte als de eetkamer, geweldige deals van serre -updates, een nieuwe open haardgevel en een frisse kleur in de keuken, gangbord en batten, enz.). Dus zonder verder oponthoud, laten we samen door het huis lopen. Ik chat terwijl John de camera bemant (je wilt niet dat ik de camera vasthoudt, geloof me).

Een paar opmerkingen:

We hebben dit op onze Nikon D3200 gefilmd (we gebruiken het voornamelijk als een digitale camera, maar maken er soms ook video’s mee).

Ik ben deze keer niet ziek (ik was voor de laatste twee videotours, dus ik breek die stomme traditie). Huzzah!

Waarom een handdoek die op de grond viel terwijl we deze video maakten, was zo grappig voor mij, ik zal het nooit weten. Kijken het terug, het is niet eens op afstand vermakelijk. Misschien ben ik gewoon een hyper/nerveuze tour -gever? Ja, waarschijnlijk dat.

Zijn de in-yo-face koperachtige deurknoppen in de wasruimte waardoor je jeukt? Ik heb elke andere knop in het huis afgesneden, maar kerel, ik heb die nog niet op gekregen …

En nu geloofde ik dat ik vanaf september zou eindigen met onze laatste videotour, omdat het leuk is om de evolutie te bekijken. Ik sleep altijd mijn voeten als het gaat om het maken van deze video’s, maar als ik erop terugkijk, ben ik zo dankbaar dat we ze maken, omdat ze als een beetje twee jaarlijkse tijdcapsules zijn.

Vesten jullie ooit je huis op video, gewoon om precies te zien hoe het in de loop van de tijd wijzigingen in de loop van de tijd? Zou je man ooit met je rondlopen en de camera vasthouden terwijl je naast hem jabbert? Dat is helemaal onze methode. Ja, John en ik wandel samen door het huis terwijl hij de camera vasthoudt als ik praat. Ik geloof dat hij 65.790 mannelijke punten verdient om aan te komen bij het behouden van die krankzinnige techniek, hoe op de een of andere manier het werkt. Omdat als hij vertelde dat het zo zou lawaai zijn: “Dit is de eetruimte (lange pauze) en dit is het kantoor (lange pauze) – oké, we zijn klaar.” Naast dat ik aan het chatten was en de camera vasthield, zouden 7 van de 10 mensen hun lunch verliezen tijdens het kijken. Vandaar de viervoetige video-tourtradetitie. Yeehaw.

Oh en als je onze meest recente tournee bekijkt en je afvraagt wat we nog op onze takenlijst hebben, hier is een ietwat bijgewerkte overzicht die al die informatie voor je heeft. Ik geur een gastenbadkamerupdate samen met enkele veranda en carport -projecten. Kan ik een wat krijgen wat? Nee? Een high five dan? Precies hoe zit het met geweldig ouderwets gesprek met de hand?

PSST- Je kunt door alle andere thuisreisvideo’s bladeren die we hebben gemaakt sinds we hier, hier, hier, hier, hier, hier, hier. Evenals hier is een externe tour van afgelopen zomer. Viva la videocamera!

Meer berichten van Young Home Love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *