DIY: Painted Patio Stool

November 15, 2022 0 Comments

Sarah Hartill deelt stapsgewijze aanwijzingen op precies hoe u een geschilderde patio-ontlasting kunt maken.

De laatste tijd heb ik geweldige deals van Pasperly -producten gezien, van briefpapier tot wandkleden. Ik wilde die kunstzinnige, abstracte look naar mijn patio brengen, dus besloot ik om een ​​betaalbare (en handige) betonnen ontlasting te maken. Ik wenste een zachte look met zichtbare penseelstreken, dus ik gebruikte slechts één verflaag op mijn ontlasting. Als je meer intense kleuren wilt, voeg dan gewoon meer lagen toe.

Materialen

Je hebt nodig: betonbouwbuis, nutsmes, pen, piepschuimplaat, ducttape, pluggen, beton, 5-gallon plastic emmers, kleine troffel, hamer, verfblik of bakstenen, schuimborstel, buitenverf.

Stap 1: Prepbuis

Knip een 15 ″ lengte van 8 ″ -diam. Concrete Builder’s Tube. Trek de buis op een stuk piepschuim en knip de cirkel uit. Locatie De uitsparingscirkel binnen het ene uiteinde van de buis zodat deze het uiteinde van de buis stopt, en deze stevig op locatie repareert met ducttape. Snijd vier gaten 3 ″ van het andere uiteinde van de buis en draai twee pluggen door.

Stap 2: Meng beton en locatiebuis

Meng een 80-pond. zak beton in een plastic container van 5 gallon en schep in een tweede vergelijkbare container met een kleine troffel totdat je een 3 ″ -diepe laag beton hebt. Locatie van de buis van de bouwer in de emmer, duct-taped end omlaag; Dit maakt de ontlasting hol en licht voldoende om te bewegen.

Stap 3: Oppervlakte -gieten beton

Schep het beton in het gebied tussen de buis en de container totdat de container vol is, tikt soms op de zijkanten van de emmer met een hamer om elk type luchtzakken vrij te geven. Glad het beton, dus het is zelfs net zo goed. Plaats een verfblik, bakstenen of zwaar gewicht in de buis zodat het beton er niet naar buiten duwt.

Stap 4: Zowel de buis en de container elimineren

Laat beton remedie op een goed geventileerde, beschutte plek, als een garage, voor rond

5 dagen. Elimineer het gewicht, scoor de buis van de bouwer met een nutsmes en pel de buis weg. Scoor vervolgens de plastic emmer, tik op de hamer om de lucht binnen te laten en de emmer af te pellen. (Dit is gemakkelijker met een helper.)

Stap 5: Verfkruk

Laat de ontlasting nog 30 dagen nog meer oplossen voor het schilderen. Verf met een schuim schoon en buitenverf. Inspecteer de verfinstructies; Mogelijk vereisen u om allereerst eerst of af te dichten. Haal het naar buiten, zet een drankje bovenop en geniet ervan.

Bekijk onze video op precies hoe u deze doe -het -zelf -geschilderde patio -ontlasting hier kunt maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *