Control4 Kondiging van New Home Controller

December 13, 2022 0 Comments

Control4 heeft hun nieuwste thuiscontroller aangekondigd-de HC-500. Naast de referenties van de thuisautomatisering van verlichting, temperatuur en beveiligingscontrole, biedt het ook multi-room muziek van zijn ingebouwde mediaserver. De eenheid zal naar verwachting in maart worden verzonden en verpakt IR, serieel, bekabelde Ethernet, WiFi en Zigbee. Lees verder voor de details.

“Control4 kondigde de release aan van hun nieuwste thuiscontroller de HC-500 op de Consumer Electronics Show 2008 in Las Vegas. De HC-500 is een hoogwaardige thuisautomatiseringscontroller met uitgebreide I/O-verbindingen voor apparaatbesturing en ingebouwde mediaserver.

Naast het beheren van de thuisbioscoop, kan de Home Controller HC-500 multi-room muziek, verlichting, temperatuur, beveiliging en vele andere subsystemen voor thuisautomatisering regelen.
“De combinatie van verbeterde verwerking, high-definition schermafbeeldingen en uitbreidingsmogelijkheden, evenals het nieuwe industriële ontwerp, maakt dit een kernonderdeel van het platform voor het digitale huis.” Zegt Will West, chief executive officer.

De Home Controller HC-500 biedt meerdere infrarood- en seriële verbindingen en video-detectie voor eenvoudige integratie van thuisbioscoop. Bovendien biedt de HC-500 een uitgebreid assortiment op standaarden gebaseerde communicatietechnologie, waaronder Ethernet, Wi-Fi en Zigbee Mesh Networking. Extra functies zijn onder meer:

HD-scherm op het scherm biedt een zeer intuïtieve grafische gebruikersinterface

Nieuw doosontwerp betekent dat eenheid kan worden getoond met een andere AV -kit

Audio -codering/decodering voor volledige ondersteuning van analoge/digitale audio

Uitbreidingsmogelijkheden via 2 USB -poorten en 1 Ethernet Jack

160 GB opslag

Achteruit compatibiliteit met alle besturings4 -producten

De HC-500 zal naar verwachting in maart worden verzonden met een catalogusprijs van £ 1.674 ″

www.aventure-europe.com: www.control4.com

Meer willen? – Volg ons op Twitter, zoals wij op Facebook, of abonneer u op onze RSS -feed. U kunt deze nieuwsverhalen zelfs via e -mail laten bezorgen, rechtstreeks naar uw inbox elke dag

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *