14 Methoden om keukenkasten bij te werken

February 27, 2023 0 Comments

Delen is zorgzaam!

Tweeten

Deel

3
Pin

Deel

Mail

Uw keukenkasten spelen een belangrijke functie in precies hoe uw keuken eruit ziet en precies hoe deze functioneert. Of u nu de methode moe bent van uw keuken, of u dingen zo graag wilt sparren als uw huis aanbieden, er zijn een aantal methoden die u kunt bijwerken uw keukenkasten. Sommige technieken zijn eenvoudig, kosteneffectief en hebben allemaal een geweldig rendement op investering.

Of u nu de look, stijl, functie of alleen de hardware wilt upgraden, er zijn talloze mogelijkheden. Met deze handige gids heb je veel concepten en methoden om je oude kasten te transformeren en je keuken een aantrekkelijke waarde te bieden: boost:

Overweeg een kast te refacen of opnieuw te ontwerpen
Afhankelijk van de algemene status van uw kasten, kan het renoveren van de kasten zo gedetailleerd of minimalistisch zijn als u wilt. Ofwel alleen de deuren zelf kunnen zowel worden uitgekleed als opnieuw worden geverfd, de hardware alleen kan worden verwisseld, of de hele kast kan worden weerspiegeld voor een geheel nieuwe look. Er is geen goede of verkeerde methode; Het is een kwestie van persoonlijke keuze, budget, evenals de status van uw kasten.

Voordat je gelooft over het uitscheuren van het oude en het kopen van nieuwe kasten, bespaar jezelf de tijd en geld en geld of reface of verfijn ze in plaats daarvan. Refacing is wanneer u alle deuren en ladefronten elimineert en ze vervangt door nieuwe. Een fineer wordt gebruikt aan de onderworpen kastoppervlakken die bij uw deuren evenals laden passen.

Refinitioning is wanneer u alle elementen van uw kasten bewaart, maar hen een nieuwe look geeft door ze te schilderen of te verkleuren. Beide kunnen een doe -het -zelf -taak zijn als je de tijd, geduld en vaardigheden hebt. Anders kan een betrouwbare expert net zo snel en snel het werk voor u afhandelen.

Een gids: 14 methoden om keukenkasten bij te werken

1. Verf de kasten

Je hebt het waarschijnlijk eerder gehoord, evenals ja, het is waar – paint is je vriend! Als moe of gebruikte kleuren het probleem zijn, maar wat er nog meer goed uitziet, probeer dan iets nieuws. Ga om te beginnen voor een betere kleur om wat licht aan de keuken toe te voegen. Knapperige blanken zijn een traditionele uitstraling, maar denken ook aan lichte pastelkleuren zoals groen, geel of blues. Zachte grijstinten en Beiges zijn andere fantastische keuzes voor een eenvoudige maar eigentijdse uitstraling. Als je je echter vet voelt, probeer dan zwart, donkere blues of zelfs een opvallend rood om een echte functie -look toe te voegen.

2. Reface de kasten

Zoals gezegd, is het refacen van het kast wanneer u uw oude ladeboxen bewaart en alle deuren en lades fronten vervangt door iets nieuws. Om de taak te totaal, wordt een bijpassend fineer eveneens aan de zijkanten geïnstalleerd, evenals gezichten van kastdozen, dus alle onderworpen gezichten zijn uniform met de deuren. Deze taak is duurder dan het schilderen van kast, echter stelt u in staat om de stijl van uw keukenkasten volledig aan te passen.

3. Update de trim

Een andere schildertruc, hoe subtieler ook, is om een nieuwe trimkleur toe te voegen. Verf de kast die met wit deal, bijvoorbeeld, maar laat de rest een natuurlijk hout. Als je een mix van kleuren wilt, combineer dan een witte deal met een zachte milieuvriendelijke afwerking of sterk oranje of blauw. Trim kan ook worden omgekeerd, dus de omgang van de kast is wit geverfd, terwijl de rest een kleurenbehandeling krijgt. Hoe dan ook, de algemene look zal een meer rustieke of zelfs een aantrekkelijk vintage uiterlijk zijn.

4. Voeg high-end toe met kroonlijsten

Geloof niet alleen dat kroonlijsten beperkt zijn tot muren en plafonds, omdat dat niet het geval is. Zowel plafondhoogte kasten als basisbevestiging zullen profiteren van de elegante toevoeging van kroonlijsten. Het is niet alleen een eenvoudige toevoeging, maar het voegt ook een gewoonte en een extreem hoogwaardige hoogwaardige uiterlijk toe. Het voegt ook zijn eigen kenmerk toe aan de keuken als geheel en is niet duur om te doen. Evenek aan de kroonlijstende kleuren aan uw kasten of selecteer een nieuwe kleur voor een aantrekkelijke afwerking. Plafondhoogte kasten kunnen bijvoorbeeld profiteren van een donkerbruine of zwarte afwerking. Op die manier zullen het plafond, evenals kasten een verwijdering hebben, evenals het een gevoel van meer hoogte in de kamer produceren.

5. Word innovatief met wallpaper en trim

U hoeft geen schildersprofessional te zijn om fascinerende patronen aan uw kasten toe te voegen. Voeg in plaats daarvan wallpaper toe met gemakkelijk aangeboden patronen. Het is ook een fantastische methode om een totaal unieke en gepersonaliseerde look te krijgen wanneer je keukenkasten upgraden.

Exact hetzelfde geldt voor het installeren van trimstukken, zoals extra plintafwerking, om een 3D -patroon te produceren. Elk type stijl van een boerderij, sluiter of iets unieks, kan snel worden geïnstalleerd. Snijd een stuk houtbekleding op de juiste maat en zet het vervolgens vast met houten lijm. Blijf stukken toevoegen om je patroon te krijgen, evenals voila! Een totaal nieuwe look.

6.Gebruik schoolbordverf

Schalfbordverf werkt fantastisch op hoge kasten. Hoge kasten of zelfs plafondhoogte zijn een verklaring op zichzelf. Toch kan de juiste kleur helpen nog meer hoogte toe te voegen, terwijl een aparte tint er een eigen aangepaste stuk in kan veranderen. Dat gezegd hebbende, nog een fantastisch concept is het gebruik van krijtbordverf. De verf is eenvoudig aan te brengen, evenals wanneer het droog is, werkt exact hetzelfde als een schoolbord. Je kunt alles op het oppervlak componeren of tekenen en het later snel wissen. Transformeer het oppervlak voor lange kasten van plafondhoogte in een prikbord, boodschappenlijst of een takenlijst. Je kunt het zelfs gebruiken om foto’s te maken, evenals stijlen die kunnen worden gewijzigd wanneer je maar wilt.

7. Meng zowel de bovenkant als de onderkant

Vergeet niet dat je ook kasten onder het aanrecht hebt, wat ook enige aandacht vereisen. Een van de allerbeste methoden om te doen, is om te gaan voor een tweekleurige keukendecor. Een grote vuistregel hiervoor is om lichte kleuren bovenop te hebben, evenals donker eronder of omgekeerd. Op die manier heb je niet zo goed dominerende of bijpassende tinten, evenals je keuken krijgen een opvallend contrast. Breng ook kroonlijst aan op de bodemkasten, voor een eenvoudige vleugje elegantie.

Een andere slimme techniek is om niet alleen kleuren om te keren, maar ook de hardware. Heb je zilveren handvatten en grijze verf bovenop? Ga dan voor witte verf op de bodem met warme gouden handgrepen. Exact hetzelfde geldt voor een sterke donkere kleur, maar dan gecombineerd met lichte handgrepen die echt zullen opvallen.

8. Schakel enkele deuren uit met glazen deuren of zet glazen inlegingen op.

Probeer de kastdeuren te ruilen voor nieuwe glazen deuren voor een nieuwe look. Als alternatief integreren glazen inlays het voordeel van een prachtige nieuwe toevoeging en nog steeds combineren met oude kastdeuren. Met het juiste gereedschap en een beetje vaardigheid, kan dit zelfs een DIY Upgrade Kitchen Area Cupboards -project zijn. Bepaal eerst waar u het glazen paneel wilt instellen en welke stijl u wilt. Gebruik vervolgens een router om het binnenpaneel op de kastdeur uit te snijden en het te elimineren. Stel vervolgens het glas in en zet het vast met glazen clips voordat u uw nieuwe glazen kastdeur opnieuw installeert.

9. In de binnenkant van de binnenkant

Nu je glazen deuren hebt, waarom zou je dan niet wat rente toevoegen aan de binnenkant van die kasten? Net als bij het aankleden van de buitendeuren, gebruik je verf, behang of een bit -trim om een nieuwe look toe te voegen. U kunt zelfs uw creatieve hand buigen en patronen of foto’s aan de binnenkant tekenen. Laat de buitenkant van de kast een natuurlijk hout of wit geverfd en gebruik vervolgens een sterke of heldere kleur aan de binnenkant. Het zal niet alleen diepte toevoegen aan de kasten, maar het zal ook helpen om ze te laten knallen als focale functies.

10. Denk aan open planken of het elimineren van kastdeuren

Open planken kasten zijn zowel visueel aantrekkelijk als extreem functioneel. Deze opslagstijl in de keuken is eveneens extreem prominent aanwezig bij huiseigenaren. Dat gezegd hebbende, elimineer de deuren niet op al uw kasten. Focus in plaats daarvan op één gebied of gedeelte van de keuken om een open-face ontwerp toe te voegen. Dat zal helpen om een uniek high-end gevoel te behouden en u toch ruimte te bieden om te personaliseren bij het bijwerken van keukenkasten. Een prominente locatie voor open planken ligt naast het fornuis, vooral als u een functievariëteit heeft. Open anders de planken naast elk type ramen om dat open, luchtige sensatie echt te maximaliseren. Uw keuken ziet er daardoor helderder uit, evenals de combinatie zal een mooie balans opleveren.

Open planken moeten een overweging zijn als u de producten op de planken net zo goed en netjes kunt houden. Rommelige planken kunnen de look en het gevoel van uw keuken verminderen. Als je je zorgen maakt, zal het er rommelig uitzien, blijf je bij het opslaan van producten achter deuren van kasten. Als u zowel keukengerei en decor hebt, wilt u presenteren, rekken of open kasten werken geweldig.

Voeg voor een sprenkel van kleur de binnenkant te schilderen of voeg een kleurrijke afwerking toe aan de onderworpen plankenranden. Je kunt zelfs stijlvolle toevoegingen zoals foto’s, kleurrijke borden of zelfs planten combineren voor extra interieurdecoratie. Stel taakverlichting in de kasten in om elk type functies verder te markeren of een aantrekkelijke interieurgloed toe te voegen.

11. Pak de hardware aan

Kasthardware, zoals in de handgrepen en knoppen, zijn er niet alleen om praktische redenen. Oude hardware omwisselen voor een nieuwe look of kleur kan wonderen doen voor de algemene keuken. Door die nieuwe kleuren te matchen met uw lichten en kranen zal verder helpen de stijl rond de kamer te trekken. Soms is gewoon een eenvoudige hardware -upgrade voldoende om de ruimte te verbeteren of te moderniseren.

Kies om te beginnen welke vorm u wilt. Wil je bijpassende stijlen bovenaan evenals bodemkasten of twee verschillende stijlen? Wat er ook van lade, drop, evenals cup -trekkingen naar knoppen zijnMogelijke methoden om een aangepaste look te krijgen. Bekijk uw keuken -generaal en kies vervolgens of u dat vintage, moderne of boho -thema wilt. Vanaf daar is het tijd om naar de kleuren te kijken. Zwart of zilver zijn beide traditionele opties die goed passen bij elk type keukenindeling. Bronzen of gereinigd koper voegt echter een gastvrije warmte toe, evenals een perfecte mix van zowel hedendaagse als traditionele.

12. Gebruik verlichting

Als u de verlichtingsregel van drie begrijpt, begrijpt u dat taakverlichting een lange weg gaat. Dat geldt voor beide stijlvoordelen, maar ook precies hoeveel geld u kunt besparen. In plaats van constant naar de overheadlichten te reiken, zet je gewoon je nieuwe verbeterde kastverlichting aan. Je zult minder energie gebruiken, maar nog steeds voldoende verlichting te zien. Qua ontwerp voegt het een unieke stijl toe door een aantrekkelijk gelaagd lichteffect te produceren. Je kasten gloeien (letterlijk), die helpt om schaduwen weg te jagen en een helderder en meer open sensatie te produceren.

Undercabinet -verlichting zal u ook helpen bij het verbeteren van de werkruimte van uw keuken. U kunt niet alleen de werkbladen verlichten, het biedt een gezellige omgeving wanneer u ‘s nachts.

13. Upgrade interieuropslag

Upgrade keukenkasten niet alleen aan de buitenkant, maar concentreer zich ook op sommige interieurupgrades. Slimme opslagoplossingen, zoals uittrekbare vuilnisbakken, een koekjeslaad of een smalle smaaklade, zijn fantastische upgrades. Uw keuken ziet er niet alleen aantrekkelijk uit, maar het zal ook ook functioneel aantrekkelijk zijn. Het toevoegen van opslag is een fantastische methode om de algemene waarde verder te stimuleren en uw keuken nog gemakkelijker te maken om in te werken. Als u de tijd en vaardigheid hebt, kunt u zelfs de meeste van deze opslagoplossingen omgaan als een doe -het -zelfproject. Anders zijn er aangepaste opslagactiviteiten die een oplossing kunnen bieden voor het reorganiseren van uw keukenkasten en voorraadkast.

14. Maximaliseer de opslagruimte met hoekladen

Laat die hoeken in uw keuken niet naar het verspillen als dode gebied als er veel toepassingen zijn. Cornerladen zijn met name de perfecte oplossing om het gebied en potentiële opslag te maximaliseren. Ze zien er niet alleen visueel stijlvol uit, maar dit produceert ook het perfecte gebied om dingen op te slaan. Wat ook van potten en pannen, bakgerei of vaatdoeken, evenals ovenwanten kunnen snel worden weggestopt. Om de laden nog meer een subtiele aangepaste look te geven, zet je verschillende handgrepen op van de andere kasten.

DIY of Pro?

Voordat u zich betrekt bij het bijwerken van keukenkasten, denk dan eerst aan of u niet wilt doen of niet. Een expert kan in twee tot vier dagen een volledige referentie van een volledige kitchen. Ze brengen alle benodigde tools, kits en vaardigheid om aan het einde een oppervlak van hoge kwaliteit te garanderen. Als u kiest voor doe -het -zelf, plan dan ongeveer een week op minimaal om het werk te totaal. U bent ook verplicht om een budgetplan te plannen bij het kopen van uw eigen refacing- of overspanningset en elk type andere tools.

Het gevaar van doe -het -zelf is echter dat elk type fouten vaak resulteren in duurdere reparaties of het vervangen van materialen. Het werk is ook veel meer inbegrepen, dus een specifieke mate van vaardigheid is nodig. Houd er rekening mee dat zowel refacen als overspoelen beide veel kosteneffectiever zijn dan vervangen. Diying kan een beetje extra besparen, maar een expert zal kwaliteit, tijdigheid, evenals gemoedsrust.

Vind RenovationFind Licensed Castboard Business nu!

RenovationFind Certified is een teken van integriteit in handen van alleen de meest geloofwaardige activiteiten in huisverbetering, service, onderhoud.

Alberta
British Columbia
Saskatchewan

Edmonton -kastbedrijven
Vancouver -kastbedrijven
Regina kastbedrijven

Calgary kastbedrijven
Victoria -kastbedrijven
Saskatoon -kastbedrijven

Kelowna -kastbedrijven

Manitoba
Nova Scotia
Newfoundland

Winnipeg -kastbedrijven
Halifax kastbedrijven
St. John’s kastbedrijven

Ontario
Quebec
New Brunswick

Toronto kastbedrijven
Montreal Castboard -bedrijven
Fredericton kastbedrijven

Barrie kastbedrijven
Quebec stadskastbedrijven
Moncton -kastbedrijven

Hamilton -kastbedrijven

Saint John kastbedrijven

Kitchener kastbedrijven

Londense kastbedrijven

Ottawa -kastbedrijven

Waterloo kastbedrijven

Delen is zorgzaam!

Tweeten

Deel

3
Pin

Deel

Mail

Je kunt ook leuk vinden:

Het verschil tussen het opnieuw afnemen van kast en het refacen van kast

Het verschil tussen het opnieuw afnemen van kast en het refacen van kast

Het upgraden van uw kasten is vaak een van de belangrijkste kenmerken van een keuken- of badkamerrenovatie. Echter vervangen

Hoe een leuke keuken te stylen met een budget

Hoe een leuke keuken te stylen met een budget

Blog ingediend door Canadian HouseStijl in Vancouver Een make -over in de keuken hoeft de bank niet te breken. veel betaalbaar

Kabinet schilderen en overspoelen. Wat u moet weten!

Kabinet schilderen en overspoelen. Wat u vereist T

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *