Comfort Goesflits

March 16, 2023 0 Comments

We hebben net nieuws over een reeks updates over het comfortwise huisalarmsysteem. Het meest opvallend van allemaal is het nieuws dat Comfort II’s CPU nu gebaseerd is op flash -innovatie (van firmware 5.xxx op). Dit betekent dat nieuwe firmware kan worden gedownload door Comfigurator, de Comfort Software -applicatie (nieuwste versie 2.2.1). U vereist ook de UCM05, de nieuwe op flash gebaseerde vervanging voor de UCM01. Hier is nog wat nieuws voor comfortgebruikers.

“Zonsopgang/zonsondergangtijden/daglichtbesparing
Comfort Firmware 5.110 en hierboven hebben zonsopgang/zonsondergangtijden die worden gedownload van Comfigurator op basis van uw locatie, stad of coördinaten. Er zal een zonsopgang en zonsondergangrespons zijn die acties op de juiste tijden kan uitvoeren, evenals een nachtvlag wordt ingesteld na zonsondergang om inspecteren door andere acties mogelijk te maken. Dit houdt rekening met het spaartijd van de daglichtkosten. Comfort zal de klok onmiddellijk veranderen voor daglichtbesparingen op de juiste dagen, bijvoorbeeld afgelopen zondag van oktober en april, of de juiste data in andere landen.

EN50131 / PD6662 Naleving
Comfort onderdeelnummer CP9000-ULT/EN03, voldoen aan de EN50131 Europese vereisten voor indringeralarmen (PD6662 in het VK) wordt nu aangeboden om te bestellen. Dit heeft toetsenborden nodig met verschillende firmware, aangewezen KP03E (zonder LCD) evenals KP04E (met LCD)

National Self-Build & Renovation Center
Cytech zal blijven deelnemen aan Associated House Automation en beveiligingstentoonstellingen in het VK. We hebben ook een langdurige standpunt bij het National Self-Build en Renovation Center op Swindon-www.mykindofhome.co.uk

Waar te kopen

In het Verenigd Koninkrijk:
De wijze alarmwinkel www.smartalarmshop.co.uk

Teatro Di Vita Ltd www.home-control.co.uk

In Ierland:
ID Electronic Solutions www.wiredhome.ie

Comfort individuele en technische forums www.comfortforums.com

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *