Weven muziek met uw huis

March 23, 2023 0 Comments

Nieuws van alleen automatiseren op het nieuwe Marantz -systeem dat de Mains -stroomlijn in uw huis gebruikt om muziek te verdelen …

“Weef je muziektertainment rond je huis met gewoon automatiseren!-Automate brengt je het ultieme plug-and-play audiosysteem-weef-zo ingenieus als het eenvoudig is om eenvoudig te gebruiken. Deze opmerkelijke nieuwe thuisonderzoeking innovatie betekent dat muziek nu kan Wordt het huis door de leiding gegeven, profiteer van een netwerk dat elk huis al vooraf is geïnstalleerd-de elektriciteitsvoorraad.

Het weefcircuit distribueert audio via het netwerk in uw huis, dus er zijn geen kabels in te stellen en geen interferentie van een draadloze opstelling. Communicatie met meerdere kamers tussen Weave Audio-elementen begint op het moment dat ze zijn aangesloten en biedt eenvoudige plug-and-play audio.

Met een combinatie van Marantz PLC (Power Line Communication) AV -ontvanger (ZR6001) en client (ZC4001) combinatie, kunt u luisteren naar de muziek die u ook selecteert waar u ook kiest. Weave levert fantastisch lijkt in elke ruimte die wordt doorgegeven vanuit uw bestaande House Entertainment Center. Het enige dat u nodig heeft, is een uitlaatklep en weven zal de rest doen. De sleutel tot het Weave -systeem is de ZC4001 -client. Sluit dit nette element gewoon aan op de Mains Power Socket en het vult de ruimte met hoge kwaliteit ruis van uw primaire systeem via zijn twee krachtige luidsprekers en ingebouwde versterker. Vanuit één systeem en van overal in huis, heeft dit op afstand bestuurbare element toegang tot uw primaire huis entertainmentsysteem op het moment dat het is aangesloten, waardoor individuen tuners, CD-spelers en andere gekoppelde componenten kunnen beheren.

Omdat de ZC4001 lichtgewicht en draagbaar is, kunnen individuen het gewoon van ruimte naar ruimte verplaatsen en genieten van audioverzendingen van hun primaire opstelling voor thuis entertainment. Als alternatief kunt u maar liefst zes eenheden toevoegen aan welke ruimtes u kiest. ”

Alleen Automate biedt een Weave “Pack” aan, inclusief zowel de ZC4001 als de ZR6001 voor slechts £ 680,77 ex vat.

SimplyAutomate.co.uk

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *