Een voedselveilig jute-vloerkleed om onze witte keuken

April 18, 2023 0 Comments

te opwarmen. . Natuurlijk kunnen we de verbouwing niet vermelden zonder terug te flitsen naar onze afschuwelijke voordat we zijn geschoten:

En hier is onze volledig gerenoveerde keuken direct nadat de tellers waren geïnstalleerd en onze gootsteen was (eindelijk!) Weer weer vast.

Onze favoriete video’s

We hielden van de lichtere en helderdere uitstraling, maar dankzij al die toegevoegde aanrechtruimte voelde het een beetje kaal. Langzaam en zeker brachten we glazen potten, kruiden in het raam, een dikke houten snijplank en een paar andere details om alles uitnodigend en minder sterieler te maken. Maar de grootste make -over vond plaats toen we een gestreepte jute -vloerkleed bestelden ($ 34 op goedkeuring!) en het op de vloer plopten:

Het is eigenlijk hetzelfde tapijt van de bedrijfswinkel dat we hebben in onze derde slaapkamer (die we ook vorig jaar voor 34 bonen te koop hebben gehad). We willen er graag naar linken op hun website, maar het is momenteel niet beschikbaar- Boo! Maar maak je geen zorgen, het blijft terugkomen na een paar weken verstoping, dus we gaan ervan uit dat als je over een maand terugkomt, het er zal zijn- en hopelijk wordt het gemarkeerd tot die prachtige prijs van $ 34.

Ik dacht aanvankelijk dat het vreemd zou zijn om een kleed in de keuken te hebben, maar de jute van deze baby, dus het is vrijwel niet-pourous. Alles lijkt meteen te stuiteren, en we hebben het al meer dan een maand behandeld zonder vlekkende evenementen (en we zijn twee mensen die pom uit de fles drinken terwijl we erop staan). Dus dat is wat we in de keuken hebben gekookt. Hoe zit het met jullie? enige afkeer van keuken Tapijten? Zijn er andere objecten die u op uw tellers of Windowsils gebruikt om uw keuken warm en gastvrij te laten aanvoelen? Vertel.

Meer berichten van Young House Love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *