#55: Wat is Feng Shui? Evenals we het verpesten?

April 12, 2023 0 Comments

Deze week hebben we het over een leuk nieuw stijlproject dat we hebben aangenomen (onze allereerste industriële ruimte!) En we hebben tot slot goed nieuws op de afdeling thuis! We krijgen ook een ongevalprogramma in Feng Shui door een expert, en ontdekken de locaties in ons huis waar we intuïtief voldoen aan hun richtlijnen … evenals de gebieden waar we het niet zo heet doen: zoals de verkeerde boodschap Ons slaapkamerontwerp kan worden verzonden, evenals precies hoe onze plattegrond op kantoor misschien de productiviteit van een persoon dwarsboomde. Bovendien delen we precies hoe je deze zomer met ons kunt rondhangen dankzij het HGTV -tijdschrift, evenals we allebei een product van kleding blootleggen dat we vreemd specifiek zijn over het goed krijgen.

U kunt deze aflevering downloaden van Apple Podcasts, Google Play, Stitcher en Tunein Radio – of hieronder luisteren! Gebruik deze pagina vervolgens om elk type links, notities of afbeeldingen waarnaar we hebben verwezen inspecteren. Opmerking: als u in een feed -lezer leest, moet u mogelijk op de publicatie klikken om de speler te zien.

Wat niet
Onze favoriete video’s

Hierboven is een “voor” van de Loft Office Area waaraan we werken voor het advertentiebedrijf dat ik heb gebruikt om fulltime te werken. Het hondenontwerp is de kantoorhond, Atlas.

En hoewel we vorige week niet in staat waren om Cape Charles te bereiken om de ontwikkeling persoonlijk te zien, sms’te onze aannemer ons deze foto van de voortgang van de gipsplaten !!! Dat staat bij de achterdeur en kijkt naar de afgeronde muur in de foyer. Zooo spannend !!

Updates

Hierboven zijn enkele foto’s van het HGTV -tijdschriftblokfeest van vorig jaar, en we zijn verheugd om deze zomer opnieuw te gaan. Het is 21 augustus in New York City en je kunt hier RSVP (het is gratis!)

We zullen er zijn, genot Cho van Oh Delight zal er zijn, Sam Ushiro van AWW.SAM zal er zijn, Sara Peterson (hoofdredacteur van HGTV Magazine) zal er zijn, plus enkele andere blogschrijvers die nog moeten worden aangekondigd !

Je kunt veel meer horen over vorig jaar (en onze allereerste persoonlijk bevredigende met Emily Henderson) in aflevering #15

En hier is die verklaring van IKEA die verduidelijkt dat de producten die op Amazon zijn genoteerd, niet officieel van hen zijn.

Zoals vermeld, is hier uitje naar het land op Netflix (de “Britse reactie op thuisjagers”), naast we een boerderij op HGTV hebben gekocht, voor veel meer landelijke huisjacht goedheid.

Feng Shui

Dat is Tenaya Kolar, de Feng Shui -professional en stijlspecialist waarmee we in deze aflevering hebben gesproken

Hier kunt u indicatie voor haar totaal gratis 3-daagse e-mailongeval programma in Feng Shui

Hieronder staat een foto van een (oude) foto van ons kantoor, waar u precies kunt zien hoe Sherry’s veel meer “commando” van de ruimte heeft

En op deze veel recentere foto kun je precies zien hoe we een spiegel boven mijn bureau hebben toegevoegd om het gebied achter me te laten zien (omdat we het schilderij hebben gestolen dat er voor de slaapkamer was).

En op deze foto van onze slaapkamer zie je een van de “enkele dames” boven de plant hangen (van hier).

De andere (deze) bevindt zich aan de andere kant van de kamer.

We zijn aan het graven

1/2/3/4/5/5/6/7 7

Zoals beloofd, zijn hier slechts enkele van het zwarte één stuk baden dat Sherry tijdens haar jacht heeft geprobeerd. #1 en #6 zijn degenen die ze uiteindelijk bewaarde, evenals ze een paar notities deelde voor andere kleine korte gals in de bovenstaande afbeelding.

En als dat niet voldoende mode-richtlijnen was voor één aflevering, is hier de eenvoudige, nauwsluitende honkbalpet die ik tegenwoordig sport. Ik heb het bij de marine (het ziet er niet zo “verontrust” uit als het optreden in de verkoopfoto), maar zal waarschijnlijk het zwarte of de milieuvriendelijke gaan houden.

Ook als je op zoek bent naar iets dat we in een aflevering van het verleden hebben gegraven, maar houd er niet rekening mee welke notities je moet laten klikken, hier is een masterlijst van wat we hebben uitgegraven uit al onze vorige afleveringen.

En ten slotte, een enorm zeg maar dank aan DAP voor het sponsoren van deze aflevering. Ga op dap.com/yhl om veel meer te ontdekken over DAP -producten en je kunt veel meer suggesties en technieken ontdekken door ze te naleven op Instagram, Twitter, Facebook, evenals Pinterest (het zijn @dapproducts op al die plaatsen).

Bedankt voor het luisteren, jongens!

*Deze publicatie bevat affiliate links

Meer berichten van Young Home Love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *