Handdoek Rail TV

December 4, 2022 0 Comments

Ik veronderstel dat ze het moeilijk hebben voor nieuwe locaties om tv’s tegenwoordig te zetten, evenals hier een ongebruikelijke van Aquavision. De tv is een 17 ″ LCD -paneel en wordt aangeboden geïnstalleerd in verschillende handdoekrailgroottes. Geprijsd op ongeveer £ 3.000, stellen we voor dat het relatief exclusief zal zijn.

“De gloednieuwe handdoekwarmer -serie die de High Specification Water Resistant 17 ″ Aquavision LCD -televisie integreert met een spiegelwisiepaneel, ontwikkeld tot een op maat gemaakte specificeer van de kunsthanddoekrail. Deze nieuwe serie is geschikt voor installatie in zelfs de meest recent voltooide badkamer met badkamer met badkamer met badkamer met een net zo goed ingevulde badkamer met de badkamer met de badkamer met de badkamer met zelfs de meest recent voltooide badkamer met de badkamer met de meest net voltooide badkamer, Het minimum aan verstoring, slechts 4 installatiepunten en 2 koorden en uw nieuwe aankoop zijn bereid om te gaan.

Het spiegelglas aan de voorkant van uw handdoekrail maakt gebruik van de bestaande aquavisie -innovatie waardoor het glas eruitziet als een spiegel wanneer de tv wordt uitgeschakeld, en gaat bijna weg wanneer de tv is ingeschakeld, waardoor geen vervorming op de foto wordt geboden. ”

aquavision.co.uk: [Via: www.ohgizmo.com]

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *