Een achterstallige kunstupdate (in nummer)

April 2, 2023 0 Comments

zing dit voor het nummer van het Brady Bunch Style -nummer.

Hier is het verhaal … van twee goedkope zwarte framieën …

… ontdekt op Target en vervolgens gespoten geschilderd helder wit …
Onze favoriete video’s

Hoe u zelf behang op hangt
Bekijk precies hoe we een peel- en plakbehangpaneel in echte tijd hangen!

Meer video’s

0 seconden van 1 minuut, 0

Volgende
Hoe je gordijnen gemakkelijk hangt
01:09

Live
00:25
02:03
01:00

… Toen zagen ze er allebei behoorlijk strak uit … zoals tweelingbroers …

… Ze doen me willen ronddraaien.

OK, dat lukte niet zoals ik had gehoopt. Maar ik weet zeker dat je de kern van het verhaal hebt. Ik pakte twee goedkope zwarte frames bij Target (ze zijn niet in het wit verkrijgbaar en ik geloof dat ze $ 21 waren), spoten ze met exact dezelfde ingebouwde-in-primer-plus-spray-paint die ik altijd gebruik (Rustoleum Universeel in satijnwit), laat ze drogen en kraam vervolgens enkele prints in (zoals degene die ik hier noemde) die me al een tijdje het stinkende oog leverde.

Voor diegenen die op zoek waren naar framing -details, heb ik net het papier omgedraaid dat in het frame kwam (dus het was wit) en de print daarop gecentreerd, deze zorgvuldig vastgebracht met lussen in elke hoek en dat achter glas. We hebben van het inlijsten van professionals gehoord dat het het beste is om matten te gebruiken, zodat uw afdruk het glas niet aanraakt (waarvan ik veronderstel dat het in de loop van de tijd problemen kan veroorzaken), maar we hebben deze techniek gebruikt met goedkope prints voor de afgelopen 7 jaar of Dus en ze gaan nog steeds sterk. Maar misschien als je een super uitgestoken product hebt dat je leuk vindt (of je iets in een bijzonder vochtige/vochtige kamer inlijst), is het waarschijnlijk beter om het traditionele snede-mat-ding te doen in plaats van alleen de snelle fix van het gebruik van wit papier erachter om een fauxmat te produceren zoals de onze.

Dit is de andere print. Vergeef me dat ik moeilijk probeert, maar blijkbaar niet moeilijk voldoende om een paar close-ups hiervan te krijgen (ze hadden allemaal een gekke reflecties in het glas). Maar als je hier klikt, kun je het volledig zien, omdat ze profs zijn, dus hun foto’s zijn leuker. Haha. We hebben de 17 x 23 ″ print voor $ 26 en het frame dat we gebruikten had een opening van 22 x 28 ″ – dus het drijft gewoon in het midden.

Ik vind het precies leuk hoe beide prints dierlijk gerelateerd zijn. Dien we een thema? Ik ben die gekke kattendame. Maar in plaats van alleen de focus op katachtigen te behouden, heb ik op de een of andere manier omgegaan om narwhals en adelaars en beren en zeekoeien in de mix te werken. Oh ja, het is een diverse cast van dieren rond deze delen.

Ik vind het precies leuk hoe het past bij mijn gekke homegoods -kussen en de zeven aan de muur (wat eigenlijk de letter L is van een dollar -boomindicatie dat we tweedehand hebben gekregen).

En voor degenen die vroegen waar ik het bijenschilderij hing dat ik kreeg voor John … oh … een paar jaar geleden (!!!) … het ontdekte ten slotte een huis. Sla de band op. Ernstig. Iemand. Iedereen? Kan ik een beetje koebel krijgen?

Het bijen schilderij woont nu eigenlijk met het opmerkelijke hamburgerportret dat ik kreeg van mijn goede vriend Lesli voor mijn verjaardag (hier genoemd). Ik vond het leuk om nonchalant op de mantel te leunen, maar het was lief een echt gebied aan de muur en het was zoet. Twee verjaardagsschilderijen die samen zitten als oude vrienden. Ohemgee en ik realiseerden zich net dat dit nog twee dierengerelateerde dingen zijn. Ik vereiste officieel een soort deskundige hulp. Ben ik een dierenportret hoarder? Is er een soort provinciale quotum voor precies hoeveel dieren ik in staat ben om in huis te hebben als ze van de geschilderde en keramische variëteit zijn? Ik hoop het niet. Jullie betalen mijn borgtocht als dat zo is, toch? Of ga je me moeilijk geven en me laten aanbieden op Craigslist om borgtocht te maken?

Wacht, ik realiseerde me net dat dit zou moeten worden gecategoriseerd als een “kerel, kom die al aan” -uitdaging! Het is absoluut iets dat ik een paar maanden wil doorgaan (nou ja, in het geval van de bijen, een paar jaar). Yesssss. Ik heb het gedaan. Ik ben daar eigenlijk op gekomen, yo. Nu heb ik slechts 100 andere dingen om te schilderen/op te hangen/uit te zoeken. Ik zit gewoon in de speelkamer. Spot met me. Je begrijpt dat ik je op de hoogte zal houden!

Waar hebben jullie mee te maken gehad die te laat zijn? Is er een frame-spuiten of kunsthangend in je nek van het bos? Heb je ooit een gekke stijl opgemerkt als het gaat om het onderwerp van de kunst die je het meest aangetrokken voelt? Vertel ons dat we niet alleen zijn in onze Noach-boog-achtige zoals massale hoeveelheden dieren.

Psst-spreek over updates in lied, inspecteer Clara dansen (enthousiast?) Haar hart op het jonge thuisleven. Het is officieel, ik ben onttroond als de allerbeste danser in ons huis.

Meer berichten van Young Home Love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *