Savant Release Mac Platform

March 24, 2023 0 Comments

Savant, makers van het Linix -gebaseerde Home Automation System, hebben de release van hun nieuwe MAC -gebaseerde platform aangekondigd. Hierdoor kunnen ontwikkelaars controlesystemen maken op basis van Apple -producten, waaronder de iPhone en iPod Touch.

“Savant Systems LLC, met een visionaire benadering van controle en automatisering die de nadruk legt op betrouwbaarheid en een onderhoudsvriendelijk open platform, heeft de introductie aangekondigd van het allereerste thuisautomatiserings- en besturingsplatform op basis van Mac OS X Leopard ™. Het bedrijf dat u de Revolutionaire Surface Touch Rosie -koffietafel heeft gebracht, heeft een thuisbesturingspakket gemaakt met een controller genaamd Rosie en een eigen configuratietool genaamd RacPoint Blueprint ™. Dit pakket is de ultieme media-ervaring voor Apple-ontwikkelaars die de best-in-class gebruikersinterface leveren waar Savant bekend om is geworden binnen de Cedia Custom Installation Community. “Voor het eerst hebben ontwikkelaars een controle- en mediaplatform waarmee ze hun Apple-gebaseerde applicaties kunnen verkopen op de cedia-markt via de Savant Product Suite,” zei Savant-president Jim Carroll. Deelname aan het Excellence in AV -programma stelt Apple -ontwikkelaars in staat om naadloos te werken in de systeemomgeving van Savant.

De grafische programmeeromgeving van Savant, genaamd RacPoint Blueprint ™, biedt Apple -ontwikkelaars een applicatiekanaal naar de cedia -industrie. Savant’s unieke combinatie van configuratiesoftware (gevonden in RacPoint Blueprint ™) gecombineerd met Quartz® -componist en Automator biedt Apple -ontwikkelaars een buitengewone automatiserings- en besturingssysteem voor veel verticale markten. Ontwikkelaars zullen de mogelijkheid hebben om apparaten te bedienen en te communiceren zoals flat-panel-displays, dvd-spelers, AV-ontvangers, settopboxen, Apple TV®-projectoren, verlichting, raambehandelingen en andere apparatuur die gewoonlijk wordt ingezet in wooninstellingen met meerdere kamers als evenals zakelijke installaties en theatrale producties – zonder een enkele regel code te schrijven. Rosie levert intuïtieve en grafisch rijke controle en heeft opwindende interactieve multimedia-mogelijkheden zoals integratie en interactie met veel Apple®-gebaseerde toepassingen, waaronder iTunes® multimedia-inhoud en AirTunes ™.

Carroll zei ook: “Ontwikkelaars kunnen nu hun applicaties aanroepen met een eenvoudige druk op de knop van een van onze OS X-gebaseerde interfacetechnologieën met 5, 7, 9 en 12-inch in-muur touchpanels en een 13,3-inch Wireless TouchPanel samen met Apple’s iPhone ™ en iPod® Touch. De TouchPanel -applicatie van Savant maakt gebruik van de unieke gebruikersinterface van Apple’s iPhone ™ en iPod® Touch. De applicatie van de ontwikkelaar is toegankelijk via de rijke GUI van Savant. De hele Savant -gebruikersinterface is toegankelijk op de iPhone ™ en iPod® Touch met één hand ”

www.savantsystems.com

Meer willen? – Volg ons op Twitter, zoals wij op Facebook, of abonneer u op onze RSS -feed. U kunt deze nieuwsverhalen zelfs via e -mail laten bezorgen, rechtstreeks naar uw inbox elke dag

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *