Gratis huis IP CCTV Tracking Beta

March 2, 2023 0 Comments

Dit is gisteravond op onze mailinglijst gepubliceerd …

“We hebben zojuist onze service www.neverblinks.com geïntroduceerd, die een extreem betrouwbare en robuuste webgebaseerde altijd-on IP-camera externe tracking-service op afstand is. Met NeverBlinks kunt u uw camera’s instellen op onze website, evenals Routinematige opname en bewegingsdetectiesessies zonder dat u zich zorgen maakt over het uitvoeren van softwaretoepassing van de camera op een computer die door u wordt behandeld. Onze servers blijven 24/7 wakker en houden uw faciliteiten beveiligd.

Onze servers zijn zowel veilig als uiterst zorgvuldig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat we zowel een extreem hoog niveau van betrouwbaarheid als up-time kunnen garanderen. Onze bewegingsdetectie is topklasse, met de keuze om de regio van rentevoet bij de webbrowser te kiezen. Evenals omdat het een oplossing op basis van browsers is, moet u geen enkele softwaretoepassing instellen voordat u aan de slag gaat.

We hebben momenteel onze beperkte bèta, waar u zich gratis kunt registreren en van maximaal vier camera’s kunnen screenen. Never BLinks ondersteunt camera’s van veel merken, maar is zorgvuldig alleen getest op Axis -camera’s. We zijn er altijd om u te helpen met elk type ondersteuningsproblemen op support@mobicules.com. We beloven dat we binnen 24 uur terugkomen als u enige vorm van hulp nodig hebt.

U wordt uitgenodigd om www.neverblinks.com te gebruiken. Neem contact op met ons op support@mobicules.com voor elk type vragen, suggesties of verbeteringsverzoeken, ideeën of demo -aanmelding, en we zouden het meest graag willen reageren. Als we je opnieuw uitnodigen om www.neverblinks.com te proberen !! ”

www.neverblinks.com

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *